skip to Main Content

Kompetencer

Her er det vi laver og det vi kan lave for dig. Vi har mange kompetencer der kan hjælpe dig med at løse de udfordringer du står overfor. 

Grafisk Design
Grafisk design

Du er, hvad du signalerer! Et tidssvarende og sammenhængende grafisk design formidler dit budskab til fulde, og sender de rigtige signaler til dine kunder. Kort sagt: God reklame er det gode budskab pakket ind i godt grafisk design, der tiltrækker nye kunder. Vores medarbejdere trækker på mange års solide erfaringer i dette felt, og kan bidrage til et unikt grafisk design.

Visuel Identitet
Visuel identitet

Din visuelle identitet skal understøtte din branding, og derigennem tiltrække nye kunder. Vi kan hjælpe og rådgive dig med at opbygge en klar og visuel identitet med et fængende logo, de rigtige farver, gode illustrationer, unik og læsevenlig typografi og en sammenhængende grafisk stil, der skiller dig markant og positivt ud fra dine konkurrenter.

Emballage
Emballage

Emballage er andet og mere end blot indpakning. Emballage er et vigtigt parameter, når dit produkt skal skille sig ud i mængden. Ligegyldigt om det drejer sig om en kaffekop, en pose, take-away indpakning eller æsken til indpakning af smykker. Vi bidrager med kompetent rådgivning til udvikling af emballage. Sammen med dig vælger vi det rigtige materiale, og udarbejder et flot design – helt i tråd med din visuelle identitet.

Rådgivning
Rådgivning

Vores rådgivning til dig har kun ét formål: At gøre din forretning endnu bedre! Lad os tage en god snak over over en kop kaffe, hvor dine ønsker omkring branding, design, tekster m.m kommer på bordet. Og vi bidrager naturligvis med håndfaste, kreative forslag til, hvordan vores dygtige medarbejdere kan tilføre dine ønsker endnu mere slagkraft og synlighed.

Branding
Branding

Din virksomhed og dit brand skal vække en positiv stemning blandt dine kunder: Når de handler i butikken, besøger din hjemmeside eller snakker med din kundeservice. Dit brand skal vække netop de følelser, som understøtter de værdier, som du ønsker at signalere. Med hjælp af en unik visuel identitet og et design, der skiller sig markant ud fra mængden, kan vi bidrage med at opbygge dit brand effektivt.

Udvikling
Udvikling

At fremstille et godt produkt er vigtigt. Og du ønsker naturligvis, at dit produkt fremstår så tiltrækkende og positivt som muligt overfor dine kunder. På denne måde har du en fordel i konkurrencen. Hos Misena har vi de bedste kompetencer, når det handler om udvikling af den indpakning, funktionalitet og design, som er med til at præsentere dit produkt på den bedst tænkelige måde.

Sociale Medier
Sociale medier

En aktiv og optimeret tilstedeværelse på de sociale medier bidrager til din bundlinje. Facebook, LinkedIn, Twitter og Pinterest – og andre platforme – er med til at eksponere dit brand og dine produkter. Misena er den rigtige partner til at rådgive, udvikle og realisere dine kampagner på de sociale medier. Og vi følger naturligvis op med gode råd, når kunderne kommenterer og engagerer sig i dine kampagner.

Tryk
Tryk

Trykte produkter spiller en væsentlig rolle hos stort set alle virksomheder. Reklamer, kundeblade, flyers, visitkort – og stort set alt andet, der kan trykkes – har fra begyndelsen været en kernekompetence hos os. Lad os være med i hele processen omkring dit tryk: Fra idéudvikling til det endelige produkt. Vi garanterer for et flot resultat, der signalerer kvalitet overfor dine kunder.

Tekst
Tekst

Med godt design og en klar, visuel identitet, kommer din virksomhed langt. Læg oveni tydeligt velskrevne tekster på emballage, i reklamer, dine pressemeddelelser og på dit website, så er missionen ved at være fuldført. Vi  tager udgangspunkt i dine værdier og de enkelte produkter, når teksterne skal skrives. Og vi har de helt rigtige folk til opgaven.

Back To Top