skip to Main Content
Hvem er vi
Vi er Misena 

Misena er et grafisk bureau placeret på havnen i Esbjerg. Med mange års erfaring løser vi både store, små, simple og komplekse markedsføringsopgaver. Vi arbejder med digital markedsføring og konceptudvikling, og altid med udgangspunkt i den målrettede grafik til den enkelte kundes behov. Helt enkelt, vi hjælpe virksomheder med vækst og synlighed, og løfter den grafiske synlighed til nye højder!

Personale

Michael Christensen

Salgsdirektør og indehaver

Michael har 30 års erfaring inden for den grafiske branche, han har stor kendskab til faget og kan guide alle til de bedste grafiske løsninger. Michael ser altid kundernes behov før de selv gør det, og det gør ham til en fantastisk rådgiver i Misena.

50 25 30 43
mc@misena.dk

Hanne Rogonja

Grafisk designer

Hanne er vores grafiske designer. Med mere end 25 år i branchen er erfaringen 100% på plads. Hun ved hvad hun snakker om, og kan hurtigt finde løsninger til alle kunders behov og problemstillinger. Flexibilitet, nærvær og effektivitet er nøgleordene i en arbejdsdag for Hanne.

21 90 30 71
hkr@misena.dk

Dorthe Rønn Christensen

Projektledelse

Dorthe er projektstyrer i Misena, og sørger for at tage godt hånd om alle opgaver. Hun besidder en evne for overblik trods mange bolde i luften, og hun har en naturlig interesse i, at sikre kunderne det bedste produkt. Hendes interesse i kunderne afspejler sig tydeligt i hendes tilgang med de igangværende projekter, samt de resultater der sidst kommer på tavlen.

41 42 89 86
dr@misena.dk

Back To Top