skip to Main Content

Hvem er vi

Vi er MISENA! 
Vi vil hellere tale om dig og dine behov end at tale om os selv, men vi forstår det er vigtigt, at du også ved lidt om vores team.
MISENA er et reklamebureau der er super dedikeret til at hjælpe dig med, at skabe en mindeværdig og utrolig oplevelse for dine kunder.
Ja, selv når det kan være smertefuldt at høre, får du altid vores ærlige og velinformerede råd.
Vi er også et team som løbende lærer om banebrydende strategier, løsninger og taktik. Vi deler dem gerne med dig, for at hjælpe dig med, at forbedre dine resultater. 

Altid klar til at yde god service.

Personale

Michael Christensen

Salgsdirektør og indehaver

Michael er den ene halvdel af hjernen bag Misena. Med 25 års erfaring inden for den grafiske branche, har han stor kendskab til faget og kan guide alle til de bedste grafiske løsninger. Michael ser altid kundernes behov før de selv gør det, og det gør ham til en fantastisk rådgiver i Misena.

Senad Dzaferovic

Indkøbsdirektør og indehaver

Senad er den anden halvdel af hjernen bag Misena. Han sætter altid kundernes behov først og hans arbejde udstråler en minutiøs grundighed, som sjældent er set før. Senad er Misenas store idéudvikler, og med hans hudløse ærlighed og brede viden indenfor branchen, kan han knuse alle problemstillinger, og præsentere nye løsninger for kunderne.

Hanne Rogonja

Grafisk designer

Hanne er vores grafiske designer. Med 20 år i branchen er erfaringen 100% på plads. Hun ved hvad hun snakker om, og kan hurtigt finde løsninger til alle kunders behov og problemstillinger. Flexibilitet, nærvær og effektivitet er nøgleordene i en arbejdsdag for Hanne.

Nela Kajtaz

Økonomi- og projektledelse

Nela er perfektionisten i Misena, og hun sørger for, at alle opgaver gøres med en ynde, som afspejler sig i kundernes ønsker og behov. Med hendes imødekommenhed kan hendes personlighed tydeligt mærkes, og hun går bestemt ikke på kompromis med sine værdier. Dette gør Nela til en stærk profil i Misena, og fantastisk rådgiver.

Dorthe Rønn Christensen

Projektledelse

Dorthe er den store projektstyrer i Misena, og med hende ved roret bliver alle opgaver taget godt hånd om fra starten af. Hun besidder en evne for overblik trods mange bolde i luften, og hun har en naturlig interesse i, at sikre kunderne det bedste produkt. Hendes interesse i kunderne afspejler sig tydeligt i hendes tilgang med de igangværende projekter, samt de resultater der sidst kommer på tavlen.

Back To Top