skip to Main Content

Foldere

Hos MISENA kan vi tilbyde dig IN HOUSE lokal printing af foldere og brochure. Udover at foldere er en god mulighed for videreformidling af relevant information, er det også essentielt til branding af produkter, servicer eller behandlinger. Vidste du, at vi har markedets laveste pris?

Lad MISENA hjælpe dig med at lave din næste folder. 

Mange muligheder

Spørger du os, er foldere en genial måde at informere dine nuværende og potentielle kunder om relevante forhold i netop din virksomhed. Det kunne være nye produkter, en opdateret prisliste, eller en helt ny behandling eller service. Med et flot visuelt design, vil din folder skabe stor interesse og dette sørger vi for at hjælpe dig med. I samarbejde med vores grafiske design, skaber du det layout der repræsentere din virksomhed aller bedst. Derudover hjælper vi dig med at holde dit budskab klart og simpelt, så din folder bliver afkodet problemfrit af modtageren. Vi tilbyder farvetryk på en eller begge sider, samt vi kan benytte 90g til 350g papir. Du skal ikke tøve til at kontakte os, da vi altid står klar til at vejlede og rådgive, så vi kan sikre, at du får det bedste resultat, som dækker dit behov.

IMG_8811
IMG_8822

Flere størrelser

Vores foldere kan laves i mange forskellige størrelser, så uanset hvilken type folder du er interesseret i, er vi sikre på, at vi kan finde en løsning til dig. Udover de mange forskellige størrelser, kan folderne også laves med forskellige type papir. Vi printer både offset, silk og chromecard. Ydermere kan vi også tilføje et flot finish til dine foldere, så de med garanti vil skabe stor opmærksomhed til modtagerne. Har du et specielt ønske i forhold til specifikationer eller nogle idéer vi skal tilvejebringe? Så udfyld formularen nedenunder, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Lad os finde en løsning til dig

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

IMG_8836
Back To Top